Gammal, ung eller vad?

Var ute på lokal igår. Vi och alla 18-åringar. Jättekul. Drack iaf goda billiga drinkar och hade en rolig stund på dansgolvet. Särskilt till diverse "Dirty Dancing" låtar. Var dock bara vi som kände igen dem, resten verkade föredra att hoppa runt till skränig nymodig housemusik. Även om mycket dirty dancing förekom runtomkring oss.Konstigt nog så blir vi ändå bara yngre och yngre. Utseendemässigt alltså. Just nu är jag och Sara nere på 20 (och Malin 17). Kandensarna vi pratade med på väg hem från Fraser blev väldigt förvånade när vi avslöjade vår ålder.
"What? You must use a lot of moisturizer in Sweden. And you age very beutifully." Ho ho ho.

Joråsåatt... där satt ni pricken över i:et, löken på laxen, grädden på moset. Inte säger vi emot. Ålder är bara en siffra.

/Milla

Kommentarer
Postat av: Johan

Hahaha!! Alla tror väl att Malin är 17??

Kul att se att ni mår bra allihopa och fortsätt att ha det super!!

Massor med kramar!

2008-12-28 @ 16:38:47
Postat av: Lella

Det där med ålder är en kul grej :) Själv är jag 22! Tre barn? Nej nu skojar du allt!? Barnbiljett? På bussen..(även M) Haha..ibland är livet härligt!

2008-12-29 @ 07:41:56
Postat av: Mamma Inga

Tur att det inte bara är era mammor och pappor som blir yngre och yngre utan ni också. Annars skulle ni bli gamla och gråa före oss. Ha det kul brudar, sjung, dansa och var glada.

2008-12-29 @ 15:21:25
Postat av: Jossan

Haha, ni är grymt roliga :) Skrattar när jag läser om era bravader. Så härligt ni verkar ha det, keep on with the good stuff!Gott Nytt År på er, vi kommer sakna er på Märys & Kalles fest! Stoooooora kramar babes! // Jossan

2008-12-29 @ 22:49:47
URL: http://www.spegelfjollan.blogspot.com
Postat av: Milla

Ja, Gott Nytt Ar pa alla er... vill ju ocksa parta i the mansion :) Men jag tror Sydney slar hogre :) Vi far parta nanting framover Jossan, nu nar du kommit hem. Ha det gott!

2008-12-30 @ 10:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0