Vi och våra husdjur...

En kväll på vår altan säger Sara snällt till Jens: "Du, kan du ta ner det där skräpet som sitter i taket ovanför matbordet?"
Jens petar med handen och inser att skräpet rör på sig. Med cirka 10 centimeter mellan fram- och bakben.En kväll på vår altan hittar jag 3 ihopkrypna skräckslagna människor på gräsmattan stirrandes på en stol. Det krävdes 4 ordentliga slag för att den överhuvudtaget skulle sluta röra på sig. Funderade ett tag på att slänga den på grillen, mycket kött där.Så här nära Jens axel satt den.En kväll på vår gräsmatta fick vi sällskap av ett lite större djur. En blandning av en råtta och katt ungefär. Den skrämde slag på Malla o Jensi när den andra kvällen fick för sig att äta lite bröd vi glömt framme. Och då de sprungit ut i endast underkläder blev det ännu roligare när vi, precis just då, fick påhälsning av engelsmän som ville ha efterfest. Neil, som bor här i Manly, berättande dess riktiga namn, Common possum (brush tail). Det här ännu större djuret hittade vi ute på vår altan för cirka en vecka sedan. Vet inte vad det är och det har inte lämnat oss än./Milla

Kommentarer
Postat av: Majsan

Fy vilka äckliga spindlar! Dom och kackerlackorna saknar jag inte. Possumen är ju hur cool som helst, bli inte rädd för den. Kram på er och Gott Nytt år - igen!!

2009-01-02 @ 08:49:15
Postat av: Lella

ALDRIG att jag åker till Australien med de där spindlarna!

Jag som tycker de i Ljungsbro i mormors källare är stora!

Fy fan säger ja bara..

2009-01-02 @ 09:47:13
Postat av: walker

Ni bör nog ha uppsikt över den där fågelholken på nedersta bilden. Resten verkar bra harmlöst. Sällskapsdjur. Pets!W.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0