Greetings from Panama

Nu hoppar vi lite i berattelsen, mycket har hant men langsamma datorer och semesterflickor har fatt bloggandet att ligga nere. Vi ar inne pa andra dagen i Panama City. Vi bor i en otroligt charmig del av Panama City som heter Casco Viejo, gamla delen av stan. Kontrasterna ar stora, pa ena sidan stan finns skyskrapor och i var del trangs gamla valbevarade hus med hus i ruiner som man kan se rakt igenom och det paminner mycket om Kuba. Idag tog vi en taxitur (med en taxichauffor och hans tre barn i framsatet) till Panamakanalen. Det var haftigt, typ som Gota kanal :) Imorgon aker vi till paradisoarna San Blas och da kommer kameran ga varm. Sa far ni inte en bildkavalkad efter det sa finns inte tomten..


Stora kontraster aven i boendet. Lyxrum i Alajuela...


... mindre lyxigt rum i Panama City men sjyst hostel med trevliga manniskor.


Kommentarer overflodiga.


Varan utsikt fran fonstret i Panama City. Breathtaking right? :)Ankomsten i taxin, magisk skyline.Kommentarer
Postat av: Elisabet

Vad kul att ni kom iväg till fler länder !

Jag var in och kollade bilder från San Blas - vilket

paradis !!! Längtar efter att få se era bilder därifrån.... kramisar i massor

2011-02-07 @ 16:28:26
Postat av: Majsn

Hej brudar!Vi var ju på väg till San Blas för några år sen, jag och M men allt rann ut i sanden av någon anledning. Som jag ångrar mig nu när jag återigen ser bilder därifrån på nätet! Ha det så supernice!!! Kram!

2011-02-07 @ 17:50:50
Postat av: Linus

HEJA HEJA HEJA!!!Gött att ni är på väg till san blas. Är sjukt nyfiken på hur där är? Har sett att man ska kunna segla ut bland öarna, verkar helt stört najs!!kram / L

2011-02-09 @ 12:12:40
Postat av: Märy

Härligt med fler bilder och vilka kontraster.

San-Blas verkar verkligen vara paradiset så fortsätt njuta som ni redan gör :)Undrar däremot om "Malin" blivit kidnappad längs vägen eftersom det var längesedan bildbevis dök upp på henne?

2011-02-09 @ 13:16:42
Postat av: Walker

Ja,ja. Vill bara informera om att det råder snöstorm här hemma! Får inte upp ytterdörren för alla drivor. Så mys på ni bara!

2011-02-11 @ 00:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0