Bilder sager mer an ord


Magiska vattenfall i Montezuma. Spana in ticon langst upp som samlade stilpoang nar han klattrade 30 meter upp for berget och sen gjorde en trippel saltomortal ner i vattnet. Inget magplask dar inte.


Svettig trekkingtur till vattenfallen.


Tillan beundrade utsikten. Vi gjorde tappra forsok att prata med ticos men engelskan och spanskan ville inte motas...




Middag pa sjyst japansk restaurang.


Utsikt over stranden i Montezuma, ett riktigt sjyst stalle med skon stamning, fullt av gamla hippies.


Eftermiddagschill pa Casa Zen, vart hostel i Santa Tesera.


Vackraste, vackraste solnedgangen i santa Teresa.


Och basta, basta stranden.




Tillan piffar sig for kvallen. Om inte hartorken fungerar far man anvanda flakten!


Party med nya vanner pa Wahoo, hemma hos tre spanska killar som kombinerade sitt boende med en nyoppnad bar. Mysigt!


Tabu! Sjukt mycket folk och sjukt kul partystalle.


Bonfire pa stranden, fin efterfest!



Bye Santa Teresa

Da var det dags att saga forval till varat kara Santa Teresa for denna gangen. Vi har haft 6 harliga dagar tillsammans, men nu vantar nya aventyr. Vi vander nosen mot Samara imorgon bitti.
Som vi skrev i forra inlagget sa blev det Reggaefest i mandags, riiiiiktigt grymt! Den kvallen avslutades pa stranden med en bonfire med massa nya harliga vanner.. Good times we say
Annars har dagarna mest bestatt av riktigt strandhang, strandhugg, strandragg.. Grymt mycket surfare i vattnet sa det galler att ogonen oppna sa att saga.
Igar traffade vi ett gang svenskar varav en var fran Ljusdal och en fran Sundsvall, varlden ar bra liten. Eller som en av vara nya vanner sa, the world is like a tissue. Eh?
Kan aven vara vart att namna att en solnedgang i sanden pa stranden overtraffar alla vara vildaste fantasier. Men tank er en billig poster fran 80talet, you get the picture right?
Vi vet att ni vantar pa bilder, och vi har ett gang att visa upp for er. Men av nagon konstig anledning valjer kamerasladden att leka kurragomma med oss. Alternativt sa har varat minne ocksa gatt pa semester. Men hall i skagget ett tag till, det kommer snart!
Tusen kramar till er alla!

Ett livstecken

Vi vet att ni vantar pa ett livstecken men vi har liksom varit lite upptagna. Ol som ska drickas, dopp i havet som ska tas, mat som ska atas, ja ni fattar. Resan gick bra, Malin somnade som vantat redan i taxin till Arlanda. Sara och Tillan slog ihjal flygresan med filmmaraton. Efter en natt i San José drog vi vidare till Santa Teresa dar vi nu njuter av paradiset pa jorden. Bilder kommer snart men nu ska vi ata middag sa vi hinner till reggaefest pa stranden.

See you bye!



Men titta vem som dök upp ändå!

Malin högg in på osten.
Och hon var inte sen att ta för sig av bubblet.

Hejdå vinter

Bikini nerpackad- check
Bubbel på kylning - check
Ost på bordet - check
Let's get this party started!

När tre blev två

Följetongen om Malins jobb skulle låta henne åka eller inte var lång och utan lyckligt slut. Vi har varit bittra, ledsna och förbannade och vi skickar onda tankar till den som bestämde. Det kommer inte att bli detsamma utan bästa Malin.
Men det kommer att bli bra!

RSS 2.0