Bye Santa Teresa

Da var det dags att saga forval till varat kara Santa Teresa for denna gangen. Vi har haft 6 harliga dagar tillsammans, men nu vantar nya aventyr. Vi vander nosen mot Samara imorgon bitti.
Som vi skrev i forra inlagget sa blev det Reggaefest i mandags, riiiiiktigt grymt! Den kvallen avslutades pa stranden med en bonfire med massa nya harliga vanner.. Good times we say
Annars har dagarna mest bestatt av riktigt strandhang, strandhugg, strandragg.. Grymt mycket surfare i vattnet sa det galler att ogonen oppna sa att saga.
Igar traffade vi ett gang svenskar varav en var fran Ljusdal och en fran Sundsvall, varlden ar bra liten. Eller som en av vara nya vanner sa, the world is like a tissue. Eh?
Kan aven vara vart att namna att en solnedgang i sanden pa stranden overtraffar alla vara vildaste fantasier. Men tank er en billig poster fran 80talet, you get the picture right?
Vi vet att ni vantar pa bilder, och vi har ett gang att visa upp for er. Men av nagon konstig anledning valjer kamerasladden att leka kurragomma med oss. Alternativt sa har varat minne ocksa gatt pa semester. Men hall i skagget ett tag till, det kommer snart!
Tusen kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Camilla Hedman

Vad häääärligt!

Jag fick faktiskt sluta läsa efter några rader och sakta räkna till 10... för jag blir så avis ;) Men jag tycker det är underbart för er!



Det här med minnet och resa går inte alltid hand i hand och kanske ni ska strunta i att lägga ut bilder för då åker nog datorn ut genom fönstret ;)



Närå, vore kul att få se! Happy Friday brudar så hörs vi längre fram. Massor med kramar Milla

2011-01-28 @ 08:43:45
Postat av: Märy - take me with you next time

Det låter fantastiskt och avis, njae, jo men känner nog snarare att jag också vill vara med - inte byta plats :)



Fortsätt njuta och spana (surfers body...) och utbyta kontakter (allt är bra inför framtida resor)!



Ta hand om varandra och hoppas resan till Samila går bra.



Själv är jag i Stockholm och njuter av solsken och -33grader. I helgen ska det dansas tills benen går av på NIKE blast så ja..paradisstrand/80-tals poster á la pizzarestauranger/surfare.. vad är det mot en stor svettig lokal till streetmusik..? :)



Många kramar

2011-01-28 @ 11:52:19
Postat av: Elisabet

Vad skönt att höra av er igen och vad härligt det låter ! Knäpp mycket kort så får vi se när ni kommer hem i alla fall...



Blommorna är vattnade och hyresavin hittad och åtgärdad - men det är väl ändå inget ni har i tankarna där borta kan jag tänka.



miljoner kramar Elisabet

2011-01-28 @ 15:45:04
Postat av: Walker

Den Vandrande Vålnaden som just genomgår italiensk språkkurs säger bara: Molto bello!



Walker

2011-01-28 @ 18:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0