Ett livstecken

Vi vet att ni vantar pa ett livstecken men vi har liksom varit lite upptagna. Ol som ska drickas, dopp i havet som ska tas, mat som ska atas, ja ni fattar. Resan gick bra, Malin somnade som vantat redan i taxin till Arlanda. Sara och Tillan slog ihjal flygresan med filmmaraton. Efter en natt i San José drog vi vidare till Santa Teresa dar vi nu njuter av paradiset pa jorden. Bilder kommer snart men nu ska vi ata middag sa vi hinner till reggaefest pa stranden.

See you bye!Kommentarer
Postat av: Elisabet

HEJ vad skönt att höra av er !Mammor blir ju lite nojjiga annars..

Men vad härligt det låter !!!

Går det bra att hitta boende till vettiga priser?Njut, men var rädda om er !/miljoner kramar Elisabet

2011-01-25 @ 07:59:27
Postat av: Märy - önskar boka en resa till er omedelbums

Skönt att Malin väljer att resa i bekväma kläder som kort-kort och högklackat. Typiskt Malin.Hur var boendet första natten?Reggaefest- roligt men håll er ifrån "skumma" brownies och liknande ;)Allt låter underbart!

Sköt om erKramar

2011-01-25 @ 09:01:19
Postat av: Camilla Hedman

Oj oj oj... låter underbart! Och inte ens en vecka har passerat, tänk vad ni ska få njuuuta lääänge!!!Kram så länge

2011-01-25 @ 09:57:00
Postat av: Walker

Det låter för djäkligt! Fräschare här uppe i Norden. Vi har just passerat -15 and still going down. Tror också att två lodjur har lunkat förbi här för nån natt sedan. Det finns rapport om vargobservation i trakten också. Ni missar allt spännande!

2011-01-25 @ 20:33:31
Postat av: Inger Ytterström

Härligt att höra av er och att allt är bra! Är ni lika praktiskt klädda som Malin? Här hemma är det snö, inte så kallt, vi ser fram emot en vilsam helg och beachparty.... nja, vet inte om det är läge för det här än, men till sommaren, då blir det. Stor kram! Mamma och Kjell

2011-01-27 @ 20:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0