Framme

Nu är vi äntligen framme i Filippinerna efter ca 40h på resande fot. Vädret sviker oss totalt, men vi låtsas som det regnar! Bokstavligen, det öser verkligen ner.. Väderprognosen säger inge bättre heller dessvärre. Men humöret är på topp och vi har vandrat runt på Malapascua idag och även tagit ett mysigt dopp i skurarna. Priserna här är helt otroliga, igår åt vi finmiddag för ca 200kr totalt. Då drack vi många öl och varsin varmrätt.
Vi bor bredvid 3 svenskor som åkte ut på en snorklingstur idag, det kostade dom ca 90kr och då ingick all utrustning plus en egen båt. Så vi kommer kunna underhålla oss ändå!

Resan upp till Malapascua var en hel historia för sig, vi går nog in närmre på det sen men vi kan säga att det involverade oss inpackade som sillar och även en en mindre angenäm båtresa över till ön då det blåste lite.. Eller ganska mycket..

Men som sagt vi är på plats och nu kom lunchen precis in, vi har det bra gott iaf!

Och jag (Tillan) är världens lyckligaste då jag fick ett underbart mms igår på min brorson Henry som kikade ut! Lyckorus! Längtar efter att få se honom :)

Ha det toppen där hemma så återkommer vi snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0