Tips till Daniel, Caroline, Ella och Selma

Hej på er!
Nu håller vi på att packa ihop för att ta oss tillbaka till Manila. White beach är verkligen fantastiskt fin och Villa Camilla har bra läge, precis vid stranden på den lugna, fina delen. Ju längre man går åt "partyhållet", desto mer försäljare. Många små bra restauranger runt hotellet, vi gillade bland annat Coco Loco som ligger granne, bra mat och bord på stranden. Även treehouse var bra, god sangria :) Andra mattips är Cyma vid D-mall (60 pesos med trycycle att ta sig dit), fantastiskt god grekisk mat! Nigi Nigi längre bort på stranden var också bra. Maten på Boracay är generellt dyrare än de andra ställena vi varit på, men billig ändå med svenska mått.

Det kan bara bra att veta att man måste gå en bit med bagaget när man kommer, de trycycles som tar en från hamnen får inte köra hela vägen fram till stranden.

Hotellet är fint men aningen slitet. Första natten bodde vi ett deluxerum och det var bra med tv och ac. Dock ingen balkong (nr 16, tror de andra deluxerummen har det). Sedan flyttade vi till standardrum med fläkt och stor balkong, helt ok men lite slitet. Ingen frukost ingår men det kanske ni har koll på. Det finns en liten bar där man kan beställa frukost men det har vi inte gjort. Väldigt gullig personal som jobbar här.

Just nu håller de på att fylla poolen på hotellet, den har varit tom fram tills nu. Har inte gjort oss något med ett så fantastiskt hav bara meter bort men för tjejerna är det kanske mysigt ibland. Den är nog full när ni kommer :) tror tjejerna kommer att älska att bygga sandslott i den fina sanden.

Mysig sak att göra är att segla. Vi körde en solnedgångssegling och en halvdag med snorkling och besök på finaste stranden Poco beach. Jättemycket fina fiskar när vi snorklade men tyvärr maneter så jag rekommenderar inte det. Men ta gärna båten direkt till den stranden. Går att snorkla på white beach med men inte alls lika mycket att se (dock inga maneter). Massagen på stranden var super, 1 h för 350 pesos. Vi gjorde även pedikyr för 200.

Fråga gärna om ni undrar mer saker! Trevlig resa så småningom!

Ps. Myggmedel är bra att ta med.


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Man blir ju sugen att åka dit !!!

// Elisabet

2012-03-08 @ 11:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0