Manana, manana...

Framme i Sydney och vi har verkligen gått ner i tempo. Så skönt med egen läga där vi kan sprida våra saker och låta bli att oroa oss för tjuvar...

Vädret har varit sådär... molnigt blandat med soliga dagar så vi har hunnit med såväl strandliv som upplevelser. På julafton tog vi färjan till city o gick på Sydney Aquarium. Coooolt! Tog chansen att fota det vi sett live tidigare (okej, lite större hajar och rockor här).







Sedan tog vi oss till Svenska kyrkan för en mumsig jultallrik och lite julstämmning. Mmmm, glögg...
en alldeles okej julafton för att vara så långt borta. Dagen avslutades med bubbel på vår mysiga (och stora) uteplats.



Juldagen tillbringades på stranden, hela dagen. och här har vi någonting att ta efter... ingen julstress eller julhets. Alla, precis alla, tillbringar dagen på stranden med picknick och umgänge. Härligt att se.






På annandagen fick vi celebert besök. Team Sweden förstärktes. Av en karla-karl. Ingen mindre än Jens "den bereste" Gregor gjorde oss sällskap. Mys och öl på vår uteplats, med en gigantisk spindel på besök. Primalskrik... och lock för öronen på samtliga inom en kilometers radie.



Idag har vi tagit oss till Bondi beach och prommat till lite mindre stränder. Sara helt lyriskt över havet och vågorna. Milla tyckte det var liiite för kallt i vattnet, bara 21 grader. Innan vi begav oss hemöver tornade värsta ovädersmolnen upp sig över oss, med en hastighet som bara finns på film (tänk Independence day) och regnet vräkte ner. Återigen:cooolt!!





Kvällen fortsätter med thai-mat och rosevin eller öl. Ahh... semester...

Simma lugnt/ Team Sweden

Kommentarer
Postat av: Mamma Inger o Kjell

Vi säger god fortsättning, det är snart nytt år. Det var jätteroligt när du ringde hem på julafton. Då kändes det att du fanns på andra sidan jordklotet även om det hördes som härifrån. Vi har firat en lite halv jul eftersom Jenny varit,och är sjuk som du vet. Vi ska reparera det snart bara hon blir bättre. Fortsätt ha det riktigt roligt och härligt! Tänkt på att ni får nytt år lite före oss?! Stor kram från Mamma och Kjell

2008-12-27 @ 19:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0